Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 20:26 - Христо Нанев: България е страна на изпитанията, но е целуната от Бог! (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)
Автор: whitelight1 Категория: Други   
Прочетен: 934 Коментари: 1 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Във Велико Търново се проведе среща-разговор с писателя Христо Нанев по повод представянето му на новата книга за Любомир Лулчев. В пълното видео по време на лекцията можете да разберете каква е връзката на Лулчев с Петър Дънов, какъв е бил животът на пророка в обкръжението на Цар Борис III-и и предсказанията за историята на България.

"Защо в периодът около Първата световна война има такава концентрация на феномени в България? Защото това е времето на Петър Дънов. Всички български феномени кръжат около него. Той ги проверява, той ги тества - Ванга, Дядо Влайчо, Слава Севрюкова, са издържали неговото тестване, да не говорим пък за Любомир Лулчев!...Дори и Стойна Преподобна! "

"Ние ги разглеждахме до скоро като единици, самотни звезди. Не е вярно! Това е съзвездие от феномени, които кръжат около тази ярка звезда - Петър Дънов, който също е пренебрегнат в съвремието като суперфеномен, върховен феномен!"

"Това са хора, които ни подготвят за бъдещето. България е страна на изпитанията. Затова тя е Бого-целуната страна. Не е помилвана като някои други. А изпитанията дават най-много в духовен план. И тъй като българските изпитания сякаш край нямат..., ама не, ще дойде краят и на нашите тегоби!...Те ни подготвят за трудния период преди края на изпитанията. После ще дойдат други изпитания, защото знаете, че човек без изпитания е като самодоволна свиня."

"Лулчев и Петър Дънов, всъщност.. те спасяват българските евреи. Да си кажем истината! Сега можем да я кажем свободно! Мнозина си присвояват в годините, това кой спаси българските евреи. Но забележете един момент, който дотук се пропуска: Личният живот на Любомир Лулчев. Неговата съпруга Ангелина Радойкова е дъщеря на генерал Станчо Радойков, но майка и е немска еврейка. Нейният дядо е сарафин - евреин от Мюнхен. Лулчев няма деца от жена си, но ако имаше деца, какви щяха да бъдат те?....От тук следва това, че той има лични пристрастия за спасяването на българските евреи. Знайно е това, как Учителя нарежда на Лулчев да вземе мерки и да предаде на Царя, че ако един евреин бъде депортиран от България, няма да остане и следа от царската династия. Цар Борис е знаел кой стои срещу него, а зад Лулчев кой стои - един Великан, за който тепърва ще се разкрива кой е Той..."


ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ВИДЕО ЛЕКЦИЯ:

   Източник: Портал12



Гласувай:
24



1. oia - Като писател, г-н Нанев трябва да ...
18.03.2017 19:49
Като писател, г-н Нанев трябва да знае точно защо България, респективно българите са подложени на изпитания, но са целунати от Бог. Още повече
той пише за личности, доказани феномени. Никой ли не е казал, какво са българите--има конкретика за ролята на българите. Резонно е да се страхуват от търпението на българите, но понеже не се знае точно за какво става на въпрос, е много лесно да бъдат унижавани, подценявани,
поругавани. Има конкретика, а не неведение, като--България, страна на изпитания, но целуната от Бога. Ами другите, които не са подложени на изпитания, нима не са целунати от Бог, щом са тук на Земята. Нима Бог дели ???????????? Хайде де !!!!!!!!! Сега остава да се каже, че има и богоизбрани................ Нищо лично, само коментар.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: whitelight1
Категория: Други
Прочетен: 296489
Постинги: 86
Коментари: 113
Гласове: 1980
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930