Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2017 08:26 - Послание от Аватарите получено на 23.05.2016
Автор: whitelight1 Категория: Други   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

,, Ние сме 144 000 Аватари, които в момента сме сред вас на Земята. Ние сме като вас, живеем сред вас, близо сме до вас, сред близките ви и приятелите ви. По нищо не се различаваме, единствено по това, че сме дошли със специална и много важна за всички хора мисия на Земята. Всички от нас вече преминаха специално обучение и получиха инструкции за осъществяване на съществения преход, който започна преди месец. Обръщаме се към всички вас за помощ и подкрепа, а също така и да ви информираме за процесите, които в момента протичат на вашата красива планета. Преди месец се оформи ново автономно ядро в Земята и то бързо набира мощност. Това е новата Земя, такава за каквато мнозина от вас мечтаете и молите Твореца.Това ново ядро има за цел, да освободи ненужната и замърсяваща планетата енергия и да я трансформира. Ние вече активирахме водата, въздуха, почвата и сега очакваме да слезе Божествения трансформиращ огън на Земята. Ние сме разпръснати по целия свят, но в определени ключови точки сме повече. В момента тече активен процес в промяна на структурата на водата, защото тя е лимфната система на вашата планета и от нея зависи здравето на Геа. На много места тя е замърсена застрашително и е застрашен баланса. Кислорода поетапно започна да се извежда и заменя с първоначалния му вид. Всички елементи в момента си взаимодействат, като филтрират и извеждат извън Земята, ненужните и вредни замърсявания като ги изпращат до Слънцето, за да върне първоначалния им вид и структура. Почвата се изпълва с нова енергия, която да въздейства на всички генно-променени растителни и животински видове и да започне връщането им към оригиналното Творение.
Ние изпратихме зов за помощ и подкрепа към Галактическата Федерация, Андромеда, Сириус и Плеяди. Те са готови и изпращат към Земята енергия, а и подготвят свои мощности, които да слязат близо и да останат в орбита около Земята.

НИЕ ВИ МОЛИМ за помощ и съдействие, молим всички на които бъдещето на Земята, не им е безразлично да се включите в процеса. Вие се съмнявате и мислите, че нямате силата да промените процеса, но това не е така, уверяваме ви! Всеки от вас има невероятен потенциал и мощ. Молим тези които се събират в групи като курсове, медитации, йога, духовни практики и семинари, да отделите поне по 5 минути, за да изпратите заедно своята енергия на съпричастност и любов към ядрото на Земята. Най-важно е когато правите това, да усещате тази любов, да я изпратите от сърцето си. Всеки е важен и незаменим в този процес и ние сме сигурни, че ще ни последвате! Когато изпращате енергия, визуализирайте как ядрото се активира и пречиства, а то ще предаде тази информация на цялата планета, съсредоточете се само върху ядрото!Това ще въздейства и върху всички психотронни оръжия за масово въздействие, от които голяма част са вече извън строя. Те действат само когато съзнанието се намира на 3 ниво ,а повишавайки своето съзнание вие няма да бъдете засегнати от тях. Когато съзнанието ви навлезе в 4,5 ниво на съзнание, вие започвате да се пречиствате от всички замърсявания, включително и от кармичните си задължения. Включвайки се в процеса сега, вие ще повишите и вашето съзнание и ние ще ви помогнем за това."

*** Чистене върви на всички нива и всеки е призван да вземе активно участие. 144 000 са ангелите на Третия завет, като повечето са инкарнирани в славянските страни и най-вече в България. Това са всякакви хора, от учени и просветени до скромни и наглед незабележими посветени. 
Тези Аватари бяха активирани в пълната си сила на Земята през 2005г . Когато бяха разградени 440 000 ембриона на легионите на мрака.
Толкова бяха необходими на мрака, за да унищожат 144 000 воини на светлината. Уникално нали.. 3/1. Неравна битка, привидно обречена на неуспех, но увенчана със светлина. Те бяха внедрени във всеки дал съгласие, преди да се роди на Земята. Тях сега, в кратце наричат.. "Легиона на Светлината."
Не се оглеждайте за тях, те са в различни тела, някой са дори деца... Какво значение има формата и възрастта, на воина като на воѝна. А, войните за Земята, винаги са били жестоки и безкрайни. Просто бъдете любов. 
Не се корете, че не осъзнавате значимостта си. Всеки е поставен на своето място и е по-добре спящ, но вършеш своят дял отколкото зрящ, но оказващ измислена съпротива.. Неосъзнавайки своята същност!
За всеки, ще дойде миг в който ще извика.. "Татко, спящият се събуди!"
Рамия




Гласувай:
16



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: whitelight1
Категория: Други
Прочетен: 295456
Постинги: 86
Коментари: 113
Гласове: 1980
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031